Menu
het VlinderHuys

Flow Yoga: Nicole Dirkx

 

Yoga is mijn levensstijl en passie. Als kind al danste ik graag en deed yoga-oefeningen na uit een boek. Sinds 1997 ben ik opgeleid in Dru yoga, Kundalini yoga, Sivananda-yoga, Hormoonyoga, Chakra-psychologie en diverse Meditatie-en Dansvormen. Sinds die tijd groeit mijn passie om verder te verdiepen, bestuderen, beoefenen en delen met anderen.

Daarnaast geniet ik van de volheid en avontuur van het leven zelf: wandelen, reizen, natuur, tuinieren, voedsel bereiden met wilde planten (onkruid), masseren, dansen, en meer …

 

 

Flow Yoga

Dit is een yogavorm die werkt met de kracht van het hart. Je brengt je lichaam en geest in lijn met de kwaliteiten van je hart, de stille plek in je zelf.
Het accent ligt op het creëren van een optimale energiestroom, aanwezigheid en bewust te ademen in alles wat zich aandient.
Vloeiende, sierlijke bewegingen nodigen uit om met de stroom van het leven mee te gaan. De bewegingen maken je lichaam flexibeler en brengen zo ook flexibiliteit in je leven.

De les thema’s zijn afgestemd op de seizoenen. Daardoor kom je meer in verbinding met het ritme van de natuur en jouw eigen unieke ritme. Deze yoga is voor iedereen toegankelijk jong of oud, ervaren of beginner.

 

Data: Elke maandagavond van 18.45 – 20.00 uur en 20.15 – 21.30 uur
          Elke vrijdag 9.00 – 10.15 uur en van 10.30 – 11.45 uur

Contact: nicole_dirkx@hotmail.com; 0625448332
Website: www.nicoledirkx.nl