Menu
het VlinderHuys

Dag van de Stilte 30 oktober 2016

Stiltecirkel, Lezing, Yoga en Film

Dag van de Stilte organiseert in het VlinderHuys de Dag van de Stilte. Daarvoor hebben zij een mooi programma om elkaar veelal in stilte te ontmoeten gemaakt.

Er wordt na een korte inleiding begonnen met een ‘Stiltecirkel’, van 11 tot 12 uur, tijdens het Landelijk Stilte Uur.
Er volgt een lunchpauze waarin je elkaar in stilte of pratend kunt ontmoeten. Je kunt dan ook in de tuin een stiltegedichtenpad lopen.
Van 13.00 tot 13.30 uur is er een lezing van Eline van Veen initiatiefneemster/organisatrice van Seats4Silence
Seats4silence is een platform voor werken en ontmoeten in de natuur. Een pas op de plaats maken en pauze nemen. Juist geïntegreerd in je (werk)dag.

’s Middags kun je kiezen uit :
1: Om 14.30 uur het bijwonen van de, speciaal voor de Dag van de Stilte geprogrammeerde voorpremiere, van de documentaire ‘Pursuit of Silence‘ in Theater De Lieve Vrouw. Meer info. over de film lees je hier in de agenda.
Vervoer naar Theater in binnenstad in overleg: Carpoolen, gezamenlijke bus – of fietsreis of stiltewandelroute van ca 35 minuten.
2: Om 14.00 uur deelnemen aan het middagprogramma met yoga in het VlinderHuys ‘Stilte in beweging
In deze yogales werken we met de kracht van het hart. Je brengt je lichaam en geest in lijn met de kwaliteiten van je hart, de stille plek in jezelf. De vloeiende sierlijke bewegingen zijn toegankelijk voor iedereen. Het accent ligt op het creëren van een optimale energiestroom, aanwezigheid en bewust ademen in alles wat zich aandient.
Docent: Nicole Dirkx, www.hetvlinderhuys.nl

 

Lokatie: VlinderHuys Barchman Wuytierslaan 51 3891 AB Amersfoort
Tijd: inlopen vanaf 10.30 er is koffie en thee. Start Stiltecirkel introductie: 10.50 uur. 
Kosten: Een vrijwillige bijdrage voor het VlinderHuys én de organisatie van de Dag van de Stilte. De film entrée is 9 euro en dat betaal je aan de kassa van De Lieve Vrouw
Lokatie film: Theater de Lieve Vrouw Lieve Vrouwestraat 13 3811BP Amersfoort Tijd: 14.30 uur (tot ca 16.15 uur )
Aanmelden: Via een mail laten weten svp of je de intentie hebt te komen naar de Stilte Cirkel en/of naar de documentaire (hiervoor maken we dan jouw reservering! info@dagvandestilte.nl