Menu
het VlinderHuys

Inspiratiemiddag

Middagen voor alle Huysgenoten. Bezoekers, docenten, vrijwilligers, Vrienden van het Huys, kortom middagen voor iedereen die zich bij het VlinderHuys betrokken weet. Els den Outer begeleidt deze middagen.

 

Inspiratiemiddag zondag 22 april 2018

VERBINDING

Of je nu bezoeker bent, een cursus volgt, een cursus geeft, betaalde kracht bent of vrijwilliger, vriend van het Huys, of meerdere rollen hebt,  je bent daardoor verbonden met het VlinderHuys.

Met elkaar maken wij het VlinderHuys, ieder op zijn en haar eigen manier.

Kunnen we die verbinding ook woorden geven? Waarom doe je wat je doet juist in het VlinderHuys? Wat is het wat ons verbindt?

 

We kunnen die verbinding ook uitdiepen door elkaar nog beter te leren kennen: wie is die ene docent? Wat doet hij/zij precies? Wie is eigenlijk de penningmeester? En waarom is die ene vrijwilliger vaste gastvrouw bij een bepaalde activiteit van het Huys? En wat doet die andere vrijwilliger?

Deze bijeenkomst is een leuke gelegenheid om de verbinding te versterken, waardoor we meer plezier kunnen gaan beleven aan het VlinderHuys en misschien zien we met elkaar ook nog nieuwe mogelijkheden!

Datum: zondag 22 april 
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Bijdrage: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: anitagroenendijk@hetvlinderhuys.nl