Menu
het VlinderHuys

Gelukscafé Pep Degens

Geluk willen we allemaal. Maar doen we er zelf ook actief iets aan? In de praktijk richten we ons op het afhandelen van de waan van de dag, het najagen van ‘kort’ geluk of op het halen van resultaten. Geluk lijkt iets voor in de vakantie of voor later. Voor je het beseft, zit je in een onaangename, knagende spreidstand tussen wat je nu doet en wat je eigenlijk het liefste zou willen.

Of je ontmoet een hardere wake up call in de vorm van burn-out of depressie. Hoe kun je jezelf die omweg naar geluk besparen en vanaf nu de baas worden over je eigen proces van geluksontwikkeling? Dat leer je in deze krap 3 uur durende workshop! In de workshop gaan we aan het werk met 3 verrassende technieken, waaronder de Dynamische wegschaal. Het oplossen van dilemma’s die je in hun greep houden wordt na deze avond nooit meer hetzelfde…namelijk een stuk eenvoudiger.

 

 

 

Over Pep Degens
Pep Degens (1964) is een doorwinterde trainer en bovendien erg gelukkig! Sinds 1998 traint hij kleine groepen op duurzaam geluk in zijn Zekertraining. In 2016 behaalde hij hiermee de hoogste waardering (9,8). Hij weet HOE je hardnekkige stagnatie kan omzetten in beweging naar geluk. In oktober 2016 verscheen zijn 4e boek: “geluk in de pocket!” Dit boek ontvang je meteen bij binnenkomst van de workshop, want het zit (ter waarde van 17,50) in de deelnameprijs inbegrepen.

Datum: donderdagmiddag 31 mei en 28 juni
Tijd: inloop 13.45, aanvang 14.00, einde 16.30 uur
Bijdrage: €19,50
Info en aanmelden: http://www.zekerbijpep.nl/workshops.html