Menu
het VlinderHuys

In het zachte krachtveld: Els den Outer

In het zachte krachtveld
Kom lekker mediteren.

Mediteren is in het midden verblijven. Centreren en je gewaarworden van gedachten, gevoelens en signalen van het lichaam. En gaandeweg een rustpunt in jou ontdekken. Een rustpunt met ongekende diepte. Je vertoeft dan in wat ik noem het zachte krachtveld, de plek waar je op adem komt en jezelf oplaadt. Het is wonderlijk hoe de aandacht naar binnen brengen je in de (innerlijke) ruimte brengt.

Meditatie beoefenen bevordert het bewustwordingsproces waardoor je keuzes kunt maken die goed voor jou zijn, het helpt je focussen, het maakt je lichter, ontspannen, bevordert je intuïtie en heeft een algemeen positief effect op jouw welbehagen.

Tijdens de bijeenkomsten doen we na een ontspanningsoefening een (begeleide) meditatie en daarna is er gelegenheid om vragen te stellen.
We verkennen verschillende methodes en het effect ervan.

Er zijn stoelen, matjes en kussentjes aanwezig. Neem sloffen of dikke sokken mee en doe gemakkelijk zittende kleding aan.

Data & Tijd: elke woensdag ochtend vanaf 5 september van 9:30 tot 10:30 uur
                     elke donderdag avond vanaf 6 september van 19:30 tot 20:30 uur 
Bijdrage: €10,- per dagdeel of € 90,- voor tien keer kaart. Eerste keer gratis. Je kunt op elk moment aanhaken. Graag even laten weten wanneer.
Aanmelden: elsdenouter@kpnmail.nl