Menu
het VlinderHuys

Mindfulness Stiltedag: Roos van der Laan

HERE IS A VOICE THAT DOESN’T USE WORDS. LISTEN…
– Rumi

Het beoefenen van mindfulness kan in één ademteug, een drie minuten adempauze, een meditatie van een half uur, maar soms wil je langer de tijd nemen om bewust te pauzeren. Een stiltedag zou je ook een mini retraite van één dag kunnen noemen.

 

Een dag in stilte doorbrengen nodigt je uit om voor een moment uit de maalstroom van het leven te stappen en om te ZIJN in plaats van te doen. Om te zijn met dat wat er is. Door te vertragen en stil te worden kun je luisteren naar dat wat er van moment tot moment in jou leeft. We scheppen met elkaar een sfeer en intentie om hierbij aanwezig te blijven, en om ruimte te maken voor de ervaring. Zonder te hoeven oordelen. Zonder dat er iets is wat je hoeft te bereiken. In die stille ruimte kun je de verbinding weer gaan ervaren met jezelf en met het leven.

Geleide- en stilte meditaties uit o.a. de mindfulness training, rustige yoga en loopmeditatie vormen de structuur van de dag. Er is hier binnen voldoende ruimte voor eigen keuzes, om bijv. samen of juist alleen te zijn.

Voor wie?
Stiltedagen zijn geschikt voor jou wanneer je:

– tot rust wilt komen
– je meditatie wilt verdiepen of een mindfulness training wilt opfrissen
– je wilt voorbereiden op een retraite
– nieuwsgierig bent naar wat een dag in stilte met je doet en je enige meditatie ervaring hebt

Wees welkom zoals je bent en met alles wat er is.

Datum: wordt binnenkort bekend gemaakt
Kosten: 65 euro
Info en aanmelden: via het contactformulier op de webiste: www.roosmindfulness.com