Menu
het VlinderHuys

Mindfulnesstraining: Ingrid Coenen

Wat is mindfulness?
De 8- weeks mindfulnesstraining (Mindfulness Based Stress Reductie) is een praktische, krachtige stressreductietraining. De methode is ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. 

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de MBSR-training één van de meest effectieve programma’s is om stress te reduceren. Stress hoeft niet per definitie slecht te zijn, maar welk effect het op je heeft, hangt sterk samen met hoe je ermee om kunt gaan.

Mindfulness gaat over jezelf en opmerken wat er is. Door de beoefening van mindfulness ga je patronen doorzien die niet gezond voor je zijn en die je vrijheid beperken. De mindfulnesstraining bestaat uit praktische oefensessies waarbij je door het trainen van de aandacht bewuster wordt van je ervaringen en je reacties daarop. Daardoor ontstaat ruimte voor verandering.

 

Kennismakingsgesprek
De training start altijd met een kennismakingsgesprek. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen en het bespreken van verwachtingen en motivatie. Dit gesprek vindt plaats nadat ik je aanmelding heb ontvangen. Wil je graag eerder contact of heb je vragen, dan kun je natuurlijk contact met me opnemen.

 

Over de trainer
Ingrid Coenen is opgeleid door het Centrum voor Mindfulness Amsterdam, is gecertificeerd trainer en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN,  1e categorie. Hierdoor komt deze training in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekering en werkgever.

 

Data: Maandagmiddag: 15, 22, 29 oktober, 5, 12, 19, 26 november en 3 december
Tijd: 13.30 uur tot 16.00 uur.
De stiltedag is op zondag 25 november van 10.30 tot 16.00 uur.

Aanmelden: http://www.mindfulcompany.nl/aanmeldingsformulier/
Voor meer informatie:
www.mindfulcompany.nl of bel 06-51713428

 

minder stress  |  meer rust  |  inzicht  |  aandacht  |  minder piekeren  |  minder angst