Menu
het VlinderHuys

Nieuwsbrieven VlinderHuys

Beste lezer nieuwsbrief het VlinderHuys,

Wellicht heeft u ook al vele mailtjes gehad in verband met de invoering van de nieuwe wet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf afgelopen vrijdag 25 mei is de nieuwe wetgeving van toepassing over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.
Aangezien u als geadresseerde van de nieuwsbrief van het VlinderHuys bij ons bekend bent, bewaren wij uw naam en e-mailadres. Wij bewaren en gebruiken deze persoonsgegevens uitsluitend voor het toesturen van onze nieuwsbrief. We gaan daar zorgvuldig mee om en zullen deze informatie nooit met derden delen.

Graag houden wij u ook in de toekomst op de hoogte van nieuws en activiteiten van het VlinderHuys. Wilt u liever dat uw gegevens uit ons nieuwsbriefbestand verwijderd worden? Stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@hetvlinderhuys.nl. Ook in de toekomst kunt u ons op elk moment vragen om uw gegevens te laten verwijderen. Als wij niets van u horen, dan gaan wij ervan uit dat u ook in de toekomst onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.

Hartelijke groet,

Anita Groenendijk
Coördinator het VlinderHuys