Menu
het VlinderHuys

Ouder & Kind Drumcirkel Midden Nederland

“Samen spelen is samen verbinden

Tijdens de Ouder & Kind Drumcirkel Midden Nederland ga je heerlijk samen drummen met je kind of kinderen, samen met je papa, mama of opvoeder. Samen op 1 of meerdere drums spelen, een ander klein instrument bespelen, zingen, bewegen en dansen kan ook. Het kind in onszelf laten spelen, de verbinding tussen ouder & kind versterken waardoor er verdieping in contact ontstaat. Zo kunnen ouder en kind nog vrijer worden en samenzijn in contact met zichzelf en elkaar.

Plezier en een diepere band tussen ouder en kind. Let’s play
De Ouder & Kind Drumcirkel Midden Nederland volgt de cyclus van het leven waarbij mensen samen komen om elkaar te ontmoeten, te delen, te verbinden en te genieten. Wanneer er gedrumd wordt in dankbaarheid en liefde, voor alles wat ons gegeven is door moeder aarde en onze medemensen, voltooien wij een cyclus van leven en begint er automatisch een nieuwe cyclus.

Programma:
19.45 – 20.00 uur inloop
20.00 – 21.00 uur 1e ronde
21.00 – 21.15 uur pauze moment met koffie en thee en wat lekkers.
21.15 – ± 22.00 uur 2e ronde

Over Erik Roesink
Voor mij is het leven zelf 1 grote leerschool van begin tot eind. Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste inspirator, ademcoach, co-creator en trainer die van vernieuwende ervaringen houdt en graag verbindt. Dit is ook wat ik neer zet in de wereld als ondernemer in mijn eigen bedrijf Innerchanges.

Toen ik mijn eerste drum mocht ontvangen, werd ik verliefd op het geluid en wat het allemaal wakker maakte in mijn lichaam. Na meerdere zelf gemaakte healing drums en een hele grote moederdrum, die me altijd ondersteunt wilde ik meer. Zodoende organiseer ik de Grote Drumcirkel Midden Nederland en organiseer ik Drum Making Weekenden en Moederdrum Making reizen. Ook heb ik het voorrecht drumcirkels te mogen geven. In mijn ontdekkingstocht in klank en trilling geef ik nu al enkele jaren klankhealing concerten op verschillende locaties in Nederland en Soundgifts, 1 op 1 , klankhealingen in mijn praktijk aan huis.

Data: rond volle maan: Zaterdag 2 juni, 7 juli, 27 oktober, 24 november en 22 december
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Bijdrage: €17,50
Info & Aanmelden: erik@innerchanges.nl of koop een ticket via www.innerchanges.nl