Menu
het VlinderHuys

Tension & Trauma Releasing Exercises, lifecoaching: Angelique Pollen

‘Als we zo gemakkelijk gestrest kunnen raken, moet er ook een manier zijn om dat met hetzelfde gemak weer te ontladen …’

 

                  weerbaarheid& balans

Met TRE®, Tension & Trauma Releasing Exercises, maak je opgeslagen stress, trauma en spanningen uit het lichaam los. De natuurlijke manier voor het lichaam om overbodige spanning kwijt te raken is door de spieren te laten trillen, dit is een natuurlijk fysiologisch fenomeen. Wij mensen hebben dit veelal verleerd of onderdrukken het trillen. Hierdoor blokkeren we zelf het natuurlijke loslaat-mechanisme van ons lichaam en raken spieren makkelijker over-spannen of verkrampt en blijven stress hormoon spiegels verhoogd. Dit kan pijn (rug-, gewrichts-, buik en hoofdpijn etc.) ziektes ( hart- en vaatziekten, auto-immuunziekte etc.) en psychische klachten ( slapeloosheid, irritatie, agressie, burn-out, PTSS, etc.) veroorzaken.

Met TRE® trigger je je natuurlijke mechanisme om spanningen los te laten en kalmeer je je zenuwstelsel. Het lichaam komt weer in de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn.
Eenmaal aangeleerd kan je TRE® zelfstandig beoefenen. Het geeft je regie over je eigen (stress-)regulatie en daarmee een manier om doorlopend persoonlijke gezondheid en welzijn te verbeteren en te onderhouden.

TRE® : effectief in het verlagen van psychische en lichamelijke klachten
             effectief in het verhogen van weerbaarheid, balans en compassie

Ik ben Angelique Pollen, Intensivecare- en ambulanceverpleegkundige en lifecoach. Door mijn werk en privé gebeurtenissen heb ik ervaren dat we stress momenten en trauma’s opslaan in ons lijf. Bij mij uitte zich dat in allerlei psychosomatische klachten. Door TRE® heb ik binnen een paar maanden kunnen stoppen met mijn bloeddrukverlagende medicijnen. Tevens heb ik een manier gevonden om me staande te houden in mijn soms hectische leven. Deze mooie techniek wil ik delen en ben daarom Certified TRE® Provider geworden!

Ook voor Lifecoach vragen zoals Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wandelcoaching en BodyDrumRelease zijn daar bijvoorbeeld mooie technieken voor. Samen kijken we welke aanpak het beste bij je past.

Data: maandagmiddag op afspraak 13:30-17:30
          1e woensdag van de maand 18:00-22:00
          (andere dagen mogelijk op afspraak, ook voor workshops en groepslessen)
Infowww.traumastressrelease.com & www.youtube.com 
Contactinfo@traumastressrelease.com of 0620725253