Menu
het VlinderHuys

Tochten in het teken van de wisseling der seizoenen

In de winter keert menigeen in zich zelf. Heel anders dan bijvoorbeeld het voorjaar waarbij mijn hart weer een sprongetje maakt van vreugde bij de eerste zang van de merels en zanglijsters. En in de herfst komt dan weer dat melancholieke gevoel naar boven waarbij we afscheid moeten nemen van de zomer. En wie herkent in het winters landschap niet het “gak gak” geluid van de ganzen die in v-formatie boven ons vliegen. André van Keken neemt je graag mee op pad de natuur in.

 

HERFSTTOCHT

In de herfst wordt het kouder, donkerder en stiller. Het planten- en dierenleven trekt zich terug. De herfst gaat ook over loslaten, zoals een boom zijn bladeren verliest.

Wanneer je afstemt op deze wisseling van het seizoen dan ben je meer naar “binnen” gericht. Je evalueert voor jezelf de zomer, waarin je wellicht uitbundig het leven hebt gevierd en net als de natuur gooi je overbodige ballast weg en maak je je op voor een nieuw jaar(getijde). In de herfst gaat dit samen met prachtige sferen en beelden in de natuur die jouw ziel zullen voeden. Onder andere een bonte kleurenpracht in het bos en naar het zuiden vliegende vogels. Ik nodig je uit om je te laten leiden door deze vrijkomende herfstenergie en te genieten van deze herfsttocht.

We verzamelen en vertrekken vanaf het Vlinderhuys voor een maximaal 1,5 uur durende wandeling in het bos Birkhoven. Na afloop kunnen wij gezamenlijk wat drinken in het Vlinderhuys.

Datum: zaterdag 20 oktober 2018
Tijd: 9.30 – 11.30 uur  
Bijdrage: €5 
Info en aanmelden: André van Keken ajvankeken@kpnmail.nl