Selecteer een pagina
Wanneer:
16 mei 2020 @ 13:30 – 17:30
2020-05-16T13:30:00+02:00
2020-05-16T17:30:00+02:00
Contact:
Brigitte Pappot
06-51809605

De Ayurvedische keuken is de oorspronkelijke keuken uit India en staat bekend om zijn unieke gebruik van kruiden en smaken. Elk gerecht is zo samengesteld dat het goed te verteren is en weefsels voedt.

De workshop start met een korte uitleg over de Ayurvedische inzichten over voeding en de smaken. Daarna gaan we aan de slag om de heerlijke Ayurvedische en Vegetarische gerechten te bereiden.

Deze kookworkshop is 100% vegetarisch en we streven ernaar uitsluitend biologisch geteelde producten te gebruiken.

Natuurlijk sluiten we deze workshop af met het gezamenlijk verorberen van dit heerlijke feestmaal.

Kom met ons meekoken en geniet van deze fantastische recepten!

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Reserveer op tijd…vol = vol!

Kosten:  € 65,00