Wanneer:
12 juli 2020 @ 15:00 – 16:30
2020-07-12T15:00:00+02:00
2020-07-12T16:30:00+02:00
Contact:

Mantra zingen en klankbaden

Met Linda, Peter & Olivier

Met muziek en teksten uit alle culturen en religies over de hele wereld, zingen we alle kleuren van de regenboog bij elkaar tot een warm licht dat de wereld omsluit. Oud en nieuw brengen we samen, door het zingen van mantra’s in het Sanskriet (Oertaal) tot aan (Pop)liedjes van nu! Ook zelfgeschreven mantra’s komen aan bod, waardoor het nog verrassender wordt!

De samenzang wordt begeleid door diverse muziekinstrumenten, zoals: harp, alt viool, cello, gitaar, ukelele, tampura, shrutibox, xylofoon, klankschalen, djembé en diverse andere percussie instrumenten! Zo heeft elke mantra weer zijn eigen sfeer; soms bruisend en vrolijk, soms klein en teer.

We wisselen het mantrazingen af met ontspannende klankbaden. De transcenderende melodieën en dromerige klanken, maken het tot een hemelse onderdompeling in muziek en trilling!

Wat je stemgeluid ook is, we nodigen je van harte uit om in verbinding samen te zingen. Want samen zingen brengt ons naar ons hart. Het hart dat niet oordeelt, maar één is met alles en iedereen!

Ben je er bij? Meld je alsjeblieft aan zodat we je kunnen berichten als het door omstandigheden niet doorgaat. Stuur je aanmeldingsbericht per mail naar info@dedansendevlinder.nl