Activiteiten van het Huys – Tochten in het teken van de wisseling van de seizoenen

Tochten in het teken van de wisseling van de seizoenen

Ieder seizoen zijn er wandel- of fietstochten die je het seizoen laten ervaren. André van Keken neemt je mee op een mooie tocht in de omgeving. 

HERFST!

Langzaam wordt het elke dag ’s avonds eerder donker. Regen en wind kondigen de herfst aan. Door deze veranderingen gebeurt er van alles in de natuur. Voor de vogels -sommige zijn al vertrokken naar het zuiden- het teken om een (lange) reis te maken naar het zuiden om te overleven, want voedsel is de voornaamste reden om weg te trekken. Paddenstoelen schieten uit de grond en de bossen laten zich zien met een warme bonte kleurenpracht. Kortom, ook het herfstseizoen is om te genieten.

Op zaterdag 26 oktober is de herfsttocht, die in het teken staat van de wisseling van de seizoenen. Voor wie mee wil: we verzamelen en vertrekken vanaf het VlinderHuys om 13:00 uur en gaan op de fiets richting het bos, waar we ook een wandeling gaan maken. De verwachting is dat we ongeveer 16:00 uur terug zijn bij het VlinderHuys. We kunnen dan nog heerlijk genieten van herfstthee, of wat dacht je van een hefstbokbiertje……..

Voor deelname graag uiterlijk donderdag 24 oktober 2019 opgeven door een mailtje naar ajvankeken@kpnmail.nl
Kosten € 5,00. Betaling (cash of pin) op de dag zelf.

Datum: zaterdag 26 oktober 2019
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Bijdrage: €5
Info en aanmelden: André van Keken ajvankeken@kpnmail.nl

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid