Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Aranka de Vries: Lichaamsgerichte Coaching

Aranka de Vries: Lichaamsgerichte Coaching

“The body reveals what the mind tries to hide. Let your body speak”

Vind je het fijn als ik met je mee kijk? Samen verhelderen we je verlangens, je kwaliteiten en de muren waar je steeds tegenaan loopt. Door middel van lichaamswerk, adem, beweging, een goede dosis intuïtie, en technieken uit de Core-Energetica (bodypsychotherapy) vind je je energie en verbinding met jezelf terug.

Mijn werkwijze:
Jij hebt innerlijke wijsheid, een diep weten, kracht en een grote portie liefde in je. Dit is je centrum, je essentie, je ‘core’. Jouw core is waarachtig, authentiek en spontaan. Het overkomt iedereen dat, vanaf het moment dat we geboren worden, we laagjes en muurtjes creeëren waarmee we ons centrum proberen te behouden. We beschermen onszelf tegen pijn. Deze laagjes houden uitdagingen weg bij ons meest kwetsbare zelf, maar maken het ook lastig om ons authentieke zelf in contact brengen met de buitenwereld.

Er komt een moment dat je wilt gaan luisteren naar je innerlijke stem, die niet langer genoegen neemt met dit beschermde leven, met het ‘binnen houden’. Dan is het tijd om in het leven te gaan staan, op zoek naar jouw kwaliteiten, kracht en levenslust.

Jij bent welkom. Alle stukjes jij worden verwelkomd en aan het licht gebracht. Het kan een krachtige ervaring zijn om delen van jezelf te laten zien die in de duisternis zijn gebleven gedurende je leven. Daar is zo veel levendigheid, authenticiteit en waarachtigheid te vinden.

Wanneer je verlangt voller te leven, neem dan de stap om naar een sessie lichaamsgerichte coaching te komen. Voel je welkom om het te komen proberen. Wanneer mijn werkwijze voor je resoneert en je bent klaar voor een verfrissende duik, dan is het aan te raden om een reeks van sessies te komen doen.

Een sessie duurt tussen de 60 en 75 minuten.

Over Aranka:
“Het is mijn wens voor jou om je verbonden te voelen met je lichaam, hart en hoofd. Om je te verbinden met de bron van je eigen levendigheid. Ik ben gepassioneerd en enthousiast om je te begeleiden op dit pad. Mijn sessies op het gebied van lichaamswerk zijn geworteld in een diep vertrouwen in de intrinsieke wijsheid van ons systeem en ons natuurlijke vermogen om harmonie te vinden. Met liefde, eerbied en toewijding bied ik mijn kennis en ervaring aan.”
Met een achtergrond als performer van hedendaagse dans, heb ik veelzijdig het bewegend lichaam onderzocht. Mijn ervaring combineer ik met training in traditionele- en myofascia massage. Ik gebruik mijn begrip van o.a. ademwerk, bio-energetica en authentic movement. Mijn basis is mijn dagelijkse beoefening van meditatie, lichaamswerk en yoga. Ik ben in opleiding bij de NICE – Netherlands Institute of Core Energetics (lichaamsgerichte psychotherapie).

Wanneer: dinsdag tussen 9.00 – 13.00 uur
donderdag tussen 9.00 – 13.00 uur
Kosten: Kennismakingsgesprek: gratis
Losse sessie: €70
Serie van 5 sessies: €350
Info
: bellen: 0612123226
mail: aranka@inherebodywork.com
website: www.inherebodywork.com

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort

verhuurvlinderhuys@gmail.com

eljastoel@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid