Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Aranka de Vries: Lichaamsgerichte Coaching

Aranka de Vries: Core Energetica – lichaamsgerichte therapie

“The body reveals what the mind tries to hide. Let your body speak”

Core Energetica is een vorm van psychotherapie die uitgaat van de gezonde, creatieve en spirituele kern van ieder mens. Deze lichaamsgerichte methode biedt een krachtige ondersteuning voor persoonlijke transformatie en evolutie. Core Energetica vergroot het zelfbewustzijn, helpt bij het verdiepen van gevoelens en bij de groei van innerlijke kracht. Het kan in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve verandering leiden. De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander. Core Energetica helpt je jouw patronen herkennen die je ervan weerhouden te genieten. Zo kun je voller gaan leven vanuit je eigen waarheid. 

Core Energetica vergroot het vermogen tot voelen, tot liefhebben en tot aanwezigheid. Het brengt de in contact met je intrinsieke motivatie om te gaan bewegen, en daarbij jouw levensenergie te vergroten. Dit werk gaat over jou en is voor jou, waarbij je jezelf gaat ontdekken vanuit je lichaam en gevoel. Daarom is Core Energetica ook heel geschikt voor mensen waarbij een mentale benadering niet meer afdoende is.  

Core Energetica kan je o.a. helpen bij:

 • stress, onrust en burn-out gerelateerde klachten
 • angst, paniek en faalangst
 • depressie, weinig energie en vermoeidheid
 • het verwerken van indrukwekkende gebeurtenissen
 • (on)verklaarbare fysieke pijn
 • het vergroten van het vertrouwen in zelf en het leven
 • het verbeteren van relaties met anderen
 • het voelen van je behoeften, verlangens en grenzen
 • krachtig ‘nee’ zeggen en volmondig ‘ja’ zeggen
 • bevorderen van plezier en vervulling
 • leren houden van jezelf

 Over Aranka de Vries:
Met veel liefde en plezier begeleid ik jou in jouw zoektocht naar een vrijer leven. Keer op keer raakt de kracht van lichaamsgericht werken me. De eenvoud, effectiviteit en eerlijkheid van dit werk geeft me vol vertrouwen in de mogelijkheid voor ieder om te leven in liefde en verbinding.

Op dit moment ben ik Core Energetic Student Practitioner en sta ik voor mijn psychotherapeutisch werk onder toezicht van een geaccrediteerde supervisor. De professionele opleiding doe ik bij de NICE, Netherlands Institute of Core Energetics.

Meer informatie vind je op: www.inherebodywork.com

Sessies
Jouw individuele sessies Core Energetica zijn geen quick-fix. Het is daarom aan te raden om zowel praktisch als energetisch ruimte te maken voor jouw proces. Natuurlijk kun je eerst kennis komen maken. Een intake duurt 45 minuten en is gratis.
Sessies duren 60 minuten en kosten €70. Deze kosten worden niet vergoed bij een zorgverzekeraar.

Wanneer: dinsdag tussen 9.00 – 13.00 uur
donderdag tussen 9.00 – 13.00 uur
Kosten: Kennismakingsgesprek: gratis
Losse sessie: €70
Serie van 5 sessies: €350
Info
: bellen: 0612123226
mail: aranka@inherebodywork.com
website: www.inherebodywork.com

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid