Cursuscentrum – Emma Klaassen: Lijf- en schrijfbegeleiding

 

Emma Klaasen: Lijf- en schrijf begeleiding

Ik zie mijzelf van binnen
Ik zie mijzelf staan
Vanuit mijn diepste binnen
Kijk ik mijzelf aan

 

De Zachte Landing werkt op het grensvlak van het lijf en woorden. Ik geef individuele begeleiding op het gebied van het lijf en van schrijven. Daarnaast schrijf ik korte teksten die raken en ben ik in te huren als tekstschrijfster. Ik werk op haptonomische basis en mijn werkwijze is zacht, aandachtig en helder. Jouw lichaam en tempo zijn hierin leidend. Door middel van meditatie, (schrijf)oefeningen, beweging en aanraking bouwen we samen de sessie op.

Lijfbegeleiding
Ons lijf spreekt haar eigen taal en ons lichaam communiceert altijd. In deze drukke wereld overstemt ons hoofd vaak de stem van ons lijf. Dit maakt dat we het contact met ons lichaam kwijtraken. In de lijfbegeleiding help ik je de taal van jouw lichaam te horen, te verstaan en ernaar te luisteren.

Schrijfbegeleiding
Welke verhalen dwalen er in jouw lijf? Welk gedicht ligt er verborgen in jouw buik? Welke wijsheden wonen er in jouw benen? In de schrijfbegeleiding help ik je om te schrijven vanuit de inspiratie en creativiteit die aanwezig is in jouw lichaam. Op deze manier kun je schrijven vanuit je kern in woorden die verwoorden wie jij bent.

Emma is als persoon en haptonoom heel erg warm en betrokken. Ze probeert aan te sluiten bij waar ik mij op dat moment in mijn proces bevind. Hierin geeft ze veel ruimte om mijn grenzen te bewaken. Ze helpt mij om beter in contact te zijn met mijn lichaam en elke sessie voelt waardevol.” (Samantha)

“Emma helpt mij luisteren naar de signalen die mijn lichaam geven en deze te vertrouwen. Door haar werkwijze voel ik me veilig, op mijn gemak en sterker in mijn kracht.” (Diederik)

 

Wanneer? Elke vrijdagmiddag tussen
13.30 en 17.30 uur.
Kosten? 60 euro voor een sessie
van 90 minuten.
Kennismaking & proefsessie voor 30 euro.
Nieuwsgierig? Bel mij voor informatie of kijk op www.dezachtelanding.nl

De Zachte Landing:
bewuste en betrokken begeleiding
Emma Klaassen, 06-18155234

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid