Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Esther Kruiter: Individuele coaching

Esther Kruiter: Individuele coaching

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk of in je privéleven. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij mij van harte welkom om een van de volgende trajecten te volgen. Loopbaanbegeleiding, jobcoaching, coaching, modulaire re-integratiediensten, werkfit maken.

Ik inspireer mensen om te ontdekken wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze nodig hebben om lekker in hun vel te zitten. Als coach begeleid ik mensen op of naar een passende werkplek. Zodat zij optimaal functioneren.

Van mij krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Als betrokken coach help ik bij het ondersteunen in je privéleven en/of re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Ik kijk mee naar wat voor jou belangrijk is zowel in je werk (zingeving) als wel in je privéleven of ondersteun je bij zaken die je lastig vindt in het werk of jouw privéleven. Jij staat centraal stelt in het traject dat je bij mij doet.

Ik ben naast coach ook zangeres. Ik heb gemerkt dat zingen een hele fijne manier is om je te helpen uit je hoofd te gaan, meer naar je gevoel. Het maakt je bewust van je grenzen en belemmerende gedachten, zoals “Dat kan ik niet…” en het levert verrassende inzichten op als je het toch durft te doen. Je stem vrij gebruiken, geeft ontspanning en energie. Zingen is goed voor lichaam en geest. Waar passend zal ze muziek ook inzetten in de trajecten die ze biedt of je volgt individuele zangles.

 

 

Data: de sessies vinden overdag in overleg met elkaar plaats in het VlinderHuys
Infowww.kruiterkontakt.nl
Contact: esther@kruiterkontakt.nl
0648556254

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid