Selecteer een pagina
Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Bianca Brouwer: Healing, reading & leading

Bianca Brouwer: Healing, reading & leading

Loop je rond met fysieke klachten, concentratieklachten, identiteitsvragen, zingevingsvragen, werk gerelateerde vragen, vragen over je relatie met collega’s/naasten/familie/een ziek persoon/overledenen? Dan kunnen healing, reading en leading een handreiking zijn.

We zitten tegenover elkaar op een stoel. Zittend of om je heen lopend, naast en achter je staand gebruik ik mijn handen om je (energetische) lichaam te kunnen ervaren en te ontlasten. In woord en beeld geef ik aan wat ik ervaar n.a.v. je vraag/wens.

  • Healing is het schonen van energie die in en om jou beweegt. Met een healing laat je belastende energie los en ‘haal’ je energie naar je toe; healing kan fysieke, psychische en emotionele pijnen verzachten of verlichten.
  • Reading is het ‘lezen’ van wat er in en om je heen speelt. Zoals in je chakra’s, de ruimte om je heen, je verbindingen met anderen. Reading geeft inzicht en begrip in patronen en situaties.
  • Leading creëert tijdens een reading ruimte om patronen te veranderen. Leading kan transformerend werken.

In een sessie grijpen healing, reading en leading vaak in elkaar. Je kunt ook alleen om een healing of reading vragen. Eén sessie kan volstaan, meerdere kunnen wenselijk zijn.

Tijdens de massagelessen op het College voor Natuurgeneeskunde en tijdens mijn eerste jaar Hoveniersopleiding kreeg ik te horen ‘dat het in mijn vingers zit’. En zo groeiden mijn twee ondernemingen: praktijk Ziehier voor healing, reading, leading & massage en Bianca Brouwer Tuinonderhoud.
De (veer)kracht van de mens en de natuur blijf ik bijzonder vinden. En hoe aandacht en zorg dat kunnen versterken. Daarnaast kan de interactie tussen mens en natuur helend zijn. Mijn doel: dat jij je weer prettig voelt in jezelf of in je tuin. 

Het VlinderHuys is voor mij een prachtige plek om praktijk te voeren. Want omgeven door tuin, akker en bos nodigt het uit tot stilte, aandacht en ontspanning. Ervaar wat dit voor jouw (veer)kracht kan betekenen.

Man, vrouw, jong, oud; wees welkom!

Bianca Brouwer

Wanneer: woensdag 9.00 – 17.30 uur en vrijdagavond 18.00-22.00 uur
Kosten: € 55,00 voor 75 minuten
Website: www.ziehier.nu en wees welkom!
Contact: bel, app of sms naar 06-48932044 of mail naar bianca@ziehier.nu

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid