Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Marieke Versteegt: Kinderfysiotherapie, Fysiotherapie en Coaching voor kinderen en jongeren t/m 25 jaar met langdurige pijn- of vermoeidheidsklachten

Marieke Versteegt: Kinderfysiotherapie, Fysiotherapie en Coaching voor kinderen en jongeren t/m 25 jaar met langdurige pijn- of vermoeidheidsklachten

Leven met pijn of vermoeidheid is moeilijk. Misschien maakt het je moedeloos, verdrietig of boos en hangt het als een donkere wolk boven je hoofd. Waarom gaat die pijn nou niet weg?

Gelukkig kunnen deze klachten ook weer overgaan. Ik zal je helpen, zodat je je weer gezond gaat voelen.

Zonder dat je het door hebt is je systeem continu op zoek naar balans. Wanneer je klachten ervaart, is dat een teken dat de balans is verstoord. Eigenlijk ’praat’ je lijf tegen je, maar je lijf leren verstaan is nog helemaal niet zo gemakkelijk.

Ik help je om de taal van je lijf te leren begrijpen, zodat je leert hoe je je hoofd, hart en lijf weer in balans krijgt. En als je weer in balans bent, zal je zien dat je klachten verdwijnen.

Hoe je jouw balans weer kan herstellen is voor iedereen anders. Daarom kijken ik vanuit mijn expertise hoe ik jou het beste kunnen helpen.


Therapie
Om jou te helpen maak ik gebruik van Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, (Jongeren) Coaching, Mindfulness, Meditatie en Sensorische Integratie Therapie (therapie voor mensen met problemen in de prikkelverwerking). Daarnaast werk ik nauw samen in een multidisciplinair team en kan er psychologie, haptotherapie, hypnotherapie en systeemtherapie ingezet worden.

Over mijzelf
Ik ben Marieke Versteegt (1984). Ik ben opgeleid als fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, SI- therapeut, bewegingswetenschapper en coach. Ik heb mij gespecialiseerd in chronische pijn- en vermoeidheidsklachten bij kinderen en volwassenen en heb jarenlang in een revalidatiecentrum patiënten met deze klachten behandeld. Het is mijn missie om kinderen en jongeren met pijn of vermoeidheidsklachten vroegtijdig te helpen zodat de klachten zo min mogelijk impact op hun leven krijgen en er geen revalidatiebehandeling nodig is.

Vergoeding
In bijna alle gevallen wordt de therapie volledig of deels vergoed. Neem voor meer informatie over jouw situatie contact met mij op.

Ik hoor graag van je!

Wanneer: vrijdag tussen 13.30 – 17.30 uur
Website: www.move-mind.nl
Mail: info@move-mind.nl
Bel of app: 06 1048 7396

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid