Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Roos van der Laan: EmotieCoaching

Roos van der Laan: EmotieCoaching

Mijn naam is Roos van der Laan en ik ben in het Vlinderhuys werkzaam als EmotieCoach. EmotieCoaching is een unieke vorm van coaching, ontwikkeld door Vera Helleman, oprichtster van het Emotie Expertise Centrum.
EmotieCoaching is een snelle coachvorm waarbij je emotionele navigatiesysteem het gesprek richting geeft. Als coach treed ik op als ‘vertaler’ van jouw binnenwereld, die de weg al van nature aangeeft. Jouw emotionele reacties geven aan wat er nodig is en welk proces er mag worden aangegaan.
Emotiecoaching is gebaseerd op natuurwetten en acht levensthema’s. Wanneer er emoties uit een bepaald levensthema wringen, help ik je als coach je weer terug in je kracht te brengen.
Omdat deze methode vanuit diep inzicht over de werking van de wereld van creatie is ontstaan en daarom de natuurlijke logica bevat ervaren mensen deze als zeer bevrijdend.
Een consult is fijn wanneer je in de knoop komt met je emoties of wanneer je je uit balans voelt. Het doel van emotiecoaching is om jou zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken op het pad naar geluk!

Wil je meer lezen over de methode of over mij? Je kunt meer lezen op de website: www.roosvanderlaan.com en wie weet zie ik je in het Vlinderhuys voor een kennismaking of een sessie. Je bent heel welkom!

 

Data: de sessies vinden overdag in overleg met elkaar plaats in het VlinderHuys
Info:www.roosvanderlaan.com
Contact: info@roosvanderlaan.com

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid