Contact & Route

Per Openbaar Vervoer:
Onze Huysactiviteiten mogen we tijdelijk in de Aandachtsmederij, Paulus Borstraat 37 uitvoeren.
Vanaf centraal station Amersfoort kunt u de uitgang Piet Mondriaanplein gebruiken. U wandelt dan in vijf minuten naar de Aandachtsmederij: loop door het Hendrik Wolterpad linksaf de Soesterweg op. De Paulus Borstraat is de derde straat rechts.

Per auto vanuit de richtingen Amsterdam:
Neem op de A1 afrit 12, Amersfoort-West/Centrum richting Amersfoort. Rijd door over de Bunschoterstraat tot de Amsterdamseweg. Ga rechtdoor en rijd de Twentseweg en vervolgens het Isseltseveld op. Ga met de bocht naar links de Noordewierweg op. Enkele zijstraten na de Albert Heijn links, ziet u links een vijver. Daar gaat u rechts de Paulus Borstraat in. 

Per auto vanuit de richtingen Zwolle/Apeldoorn:
Neem op knooppunt Hoevelaken A28 richting Utrecht. Neem afslag 8, Amersfoort, Hogeweg. Neem de Stadsring, onder het spoorviaduct door de rotonde van de Nieuw Poort op. Neem de derde afslag Groningerstraat. Weg vervolgen naar de Noordewierweg. de weg links (tegenover de vijver) is de Paulus Borstraat.

Per auto vanuit de richting Utrecht:
Neem van de A28 afrit 6. Rijd via Arnhemseweg-Zuid en Kersenbaan richting centrum. Ga aan het eind rechtsaf Leusderweg en daarna vervolgen op Arnhemseweg. Linksaf de Stadsring op. Onder het spoorviaduct door rechtsaf de rotonde van de Nieuw Poort op. Neem de derde afslag Groningerstraat. Weg vervolgen naar de Noordewierweg. de weg links (tegenover de vijver) is de Paulus Borstraat.

Er zijn enkele gratis parkeerplekken voor het gebouw. In de straat is het door de week parkeren voor vergunninghouders, op zondag vrij parkeren. De andere zijde van de Noordewierweg is vrij parkeren.

het VlinderHuys 
p/a Mariken van Nimwegenpad 17
3813 CL Amersfoort
tel: 06 215 826 30

Zondagsmeditaties:
Aandachtsmederij
Paulus Borstraat 37

Wij verhuren geen ruimte in de Aandachtsmederij.

 Algemeen coördinator

Voor vragen over de website,
PR en vrijwilligerswerk mail naar:
coordinator@hetvlinderhuys.nl


IBAN: NL12  TRIO 0786 7164 79
KvK-nummer: 68441509

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid