Selecteer een pagina

Contact & Route

Per Openbaar Vervoer:
Vanaf centraal station Amersfoort kunt u bus 70 richting Hilversum Station nemen en uitstappen bij de halte Daam  Fockemalaan. Dit is de eerste halte na de spoorwegovergang. Na het uitstappen loopt u linksaf ( van de spoorwegovergang af) Aan uw rechterhand ziet u weldra de ingang van Het Vlinderhuys. U kunt ook via station Soest-Zuid reizen, dan neemt u bus 70 richting Amersfoort. U stapt uit bij de halte Daam Fockemalaan, loop terug richting het spoor, tegenover restaurant “De Kabouterhut” is de ingang naar Het Vlinderhuys.

Per auto vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn en Zwolle:
Ga bij het klaverblad Hoevelaken richting Utrecht, A28. Neem de afslag Maarn/Amersfoort-zuid/Soest en houd daarna de richting Dierenpark/Soest aan. Ongeveer 100 meter na de spoorwegovergang is aan de rechterkant de ingang naar onze locatie.

Per auto vanuit de richting Utrecht:Neem de afslag Maarn/Amersfoort-zuid/Soest en houd daarna de richting Dierenpark/Soest aan. Ongeveer 100 meter na de spoorwegovergang is aan de rechterkant de ingang naar onze locatie.

het VlinderHuys 
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

Email informatie algemeen: info@hetvlinderhuys.nl
 verhuur: verhuurvlinderhuys@gmail.com


IBAN: NL12  TRIO 0786 7164 79
KvK-nummer: 59867280

Ter info: het laantje bij het blauwe bord aan de Barchman Wuytierslaan in gaan en volgen. Het VlinderHuys is niet te zien vanaf de weg.

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid