Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Cursussen – Mariska Hilhorst: Creatieve workshop-cyclus Back on Track

Mariska Hilhorst: Back on Track

Maak kunst van jouw dagelijks leven!

‘Art washes away from the soul, the dust of everyday life’
Picasso

Back on Track is een 10-delige workshop-cyclus waarin je (weer) ruimte maakt voor jezelf. Je gaat op een creatieve manier ontdekken wie je zélf ook alweer bent. Je gaat verkennen wat het is dat zich in jou wil ontkiemen en verder tot bloei wil komen. Wat er in jou leeft aan verlangens en waar je letterlijk vorm aan wilt geven.
Creëren, ontdekken, ontspannen, experimenteren en bewust worden.

Middels unieke en verrassende workshops ga je aan de slag met wat jou rust, maar ook energie geeft. We gaan met allerlei kunstzinnige materialen werken; tekenen, schilderen, collages maken, boetseren, naar buiten en maken zo ruimte voor creativiteit. Twee linkerhanden zijn geen enkel probleem. De prachtige omgeving van het VlinderHuys zal je zeker inspireren. Het gaat om het plezier van creëren, niet om het resultaat.

Back on Track is gericht op het activeren van je rechterhersenhelft. Je linkerhersenhelft ken je wel; deze wil alles verstandelijk bedenken en beslissen, overal controle over hebben en houden. Door creatief te werken of fysiek bezig te zijn activeer je ook je rechterhersenhelft, er verschuift iets. Op die manier wordt jouw belevingswereld beeldend naar buiten gebracht, hierdoor leer je jezelf beter kennen en begrijpen en kom je tot nieuwe ontdekkingen en inzichten.

Het plezier van creëren en zo op een laagdrempelige manier bewustzijn krijgen is een doeltreffende combinatie die je ruimte geeft voor een frisse blik. Je raakt meer in contact met je levenslust en krijgt beter zicht op je eigen pad en de richting die jij te gaan hebt.
Na deelname aan deze workshop-cyclus voel je je weer verbonden met jezelf en zal je creatieve levensenergie weer stromen. Je komt los van je dagelijkse beslommeringen en wordt op een creatieve manier vaardiger in het beoefenen van de ware levenskunst.

Atelier Kiemkracht is opgericht door Mariska Hilhorst. Mariska is opgeleid als beeldend kunstenaar, docent beeldende vorming, kunstzinnig dynamisch coach en wandelcoach. Daarnaast is zij ervaringsdeskundig op het gebied van hooggevoeligheid en burn-out en heeft zij jarenlange ervaring in persoonlijke ontwikkelingsprocessen.

 

 Start: start september 2020 .
De cyclus bestaat uit 10 sessies van 3 uur.
Data 2020: data worden
zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Tijd:  vrijdag 9.00 – 12.00 uur
Aanmelding: atelierkiemkracht@gmail.com
Meer informatie: www.atelierkiemkracht.nl

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid