Selecteer een pagina
 Lieve Huysgenoten,
Het wordt weer stil in het VlinderHuys. De richtlijnen zijn duidelijk. Geen groepsaktiviteiten en ook voor de contactberoepen wordt het moeilijk om door te gaan. Wil je weten of jij bij de uitgezonderde contactberoepen hoort kijk dan bij de richtlijnen van de rijksoverheid. 
De Huysaktiviteiten in het VlinderHuys zelf liggen stil tot 19 januari. We bereiden met de vrijwilligers van de Huysaktiviteiten een kleine kerstbijeenkomst voor die we zullen filmen en digitaal verspreiden. (Via Facebook, nieuwsbrief en mail.)
Laat je ons weten of je online door gaat met jouw aktiviteiten? Dan kunnen wij dit delen in onze agenda. Ook in de facebookgroep ‘samenwerken in het VlinderHuys’ kan je delen hoe jij doorgaat met je werk in het VlinderHuys. Wie weet kunnen we elkaar stimuleren en aanmoedigen in deze tijd.
Houd moed, zie naar elkaar om, het licht keert altijd weer. Zie de zonnewende op 21 december. Wist jij dat er die avond zelfs een bijzondere kerstster aan de hemel staat? De ster van Bethlehem is dan te zien! Vlak na zonsondergang is zij te zien.