Selecteer een pagina
Zondagochtend – Meditatie in Beweging

Meditatie in Beweging

Op de tweede zondag van de maand begeleidt Adriaan van Ek een meditatieve vorm van yoga gebaseerd  op de klassieke raja yoga. Door de bewegingen die we gaan maken en de aandacht voor de adem wordt het rustig in je lichaam en in je hoofd. We richten onze aandacht naar binnen. Zo maken we een verbinding met lichaam en geest.

Door de concentratie zijn we ons ook bewust van onze gedachten en we laten ons niet meevoeren door wat we denken of voelen. In plaats daarvan neem je afstand, te observeren, en zo proberen we niet te oordelen of conclusies te trekken, we accepteren wat er op dat moment is. Uiteraard zonder iets te forceren en een milde kijk naar jezelf en de ander.

Dit uur van meditatieve adem- en bewegingsoefeningen is laagdrempelig. Het is handig bij het bewegen om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Er zijn meditatiekussentjes en matjes aanwezig.

Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee met elkaar te drinken. De zaal is vanaf 10.15 uur open. Je bent van harte welkom!

Data: Zie de agenda voor actuele data
N.B. vanaf zondag 14 juni is er weer Meditatie in Beweging in het VlinderHuys met maximaal  7 deelnemers, opgave bij Adriaan is verplicht.
Tijd: 10.30 tot 11.30 uur, zaal open vanaf 10.15 uur
Bijdrage: €6,-
Aanmelden: bij Adriaan
Informatie: adriaanvanek@gmail.com

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort

verhuurvlinderhuys@gmail.com

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid