Cursuscentrum – Meditatie – Gerdine van Nieuwpoort en Henk Willems: Mindfulness- en compassietrainingen

Gerdine van Nieuwpoort en Henk Willems: Mindfulness- en compassietrainingen

Mindfulnesswerkt, praktijk voor aandachttraining, verzorgt het hele jaar door mindfulness-en compassietrainingen, open oefenavonden en stiltedagen.  De praktijk wordt sinds 2011 gevormd door Gerdine van Nieuwpoort en Henk Willems, beiden gecertificeerd trainers en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. Sinds oktober 2014 bieden wij op de dinsdagavond trainingen aan in het VlinderHuys.

Mindfulness (MBSR/MBCT) is een wetenschappelijk onderbouwde methode die wereldwijd wordt toegepast en waar velen baat bij hebben gevonden. Zowel mensen met diverse gezondheidsklachten als mensen die anders met de maalstroom van het leven om willen gaan. Het is een relatief eenvoudige training, waarin je jezelf traint om meer in het hier en nu te zijn, bewuster keuzes te maken en milder te worden voor jezelf. Hierdoor ontwikkel je meer innerlijke rust en helderheid, en ben je beter in staat om te reageren op stresssituaties en tegenslagen.

Compassietraining (MBCL) is een vervolgtraining op mindfulness en is ontwikkeld om mindfulness en mildheid te blijven oefenen, vooral in het omgaan met ongemak en pijn.

Beide trainingen bestaan uit:
–  8 bijeenkomsten van respectievelijk 2,5 en 2 uur
–  Een langere oefendag

Voorafgaand aan de trainingen maken we nader kennis om de aanleiding en motivatie om de training te volgen te bespreken en informatie uit te wisselen.

en Data: Zie de agenda voor actuele data
Startdatum Mindfulnesstraining: 10 december 2019 en 10 maart 2020
Startdatum compassietraing: 3 maart 2020
Tijd: dinsdagavond 19.30 tot 22.00 uur.

Voor opgave en meer informatie over het aanbod en de praktijk:
www.mindfulnesswerkt.nl of
info@mindfulnesswerkt.nl

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid