Cursuscentrum – Meditatie – Jacco Farla: Mediteren met Mannen

Jacco Farla: Mediteren met Mannen

Gun jezelf iedere week een rustpunt met andere mannen.
Door te mediteren komt je drukke geest tot rust en ga je voelen wat er in je leeft.

Mediteren op Maandagavond
Vanaf 27 januari 2020 verzorg ik iedere maandag een meditatieavond voor mannen in het VlinderHuys. Als je kennis wilt maken met meditatie en ook als je al vaker mediteerde, ben je welkom om aan te sluiten. Iedere man tussen 19 en 99 is welkom!

Iedereen kan mediteren. Door te mediteren ontstaat er ruimte om jezelf beter te leren kennen. Je komt meer in contact met de wijsheid die in je leeft, je kunt beter beslissingen nemen en je slaapt beter.

Waarom met mannen?
Heb je al langer het idee dat je wilt mediteren, maar wil je niet als enige man in een zaal vol vrouwen zitten, dan is dit jouw plek.

Op de maandagavond mediteren we met mannen onder elkaar. Daarbij richten we de aandacht op thema’s waar we als man mee bezig zijn en op vragen die bij jou als man leven.

Programma
Het programma is globaal als volgt. We beginnen om acht uur; daarvoor is er tijd om rustig binnen te komen.
19.50 uur binnenkomen
20.00 uur meditatie in beweging
20.35 uur zitmeditatie
20.50 uur deelronde, vragen
21.15 uur einde

Kom in gemakkelijk zittende kleding en neem een paar warme sokken mee. Verder heb je niets nodig. Als het voor jou lastig is om op een meditatiekussen te zitten, kun je bij de zitmeditaties ook op een stoel zitten.

Over mij
Meditatie helpt mij om te voelen wat er in mij leeft, en daarmee ook om te kiezen om sommige dingen anders te doen. Tijdens het mediteren krijg ik mezelf goed in beeld, mijn mooie kanten en ook de dingen waar ik minder blij mee ben. Alles wat ik in beeld krijg laat ik dan waar zijn. Daardoor verzacht ik en word ik liefdevoller, naar mezelf en naar anderen. Daardoor ben ik ook een gelukkiger mens geworden.

Ik heb in de loop der jaren geleerd dat je instructie en begeleiding nodig hebt om op een goede manier te leren mediteren. Van 2014 tot 2017 heb ik de basistraining gevolgd bij de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. In 2017-2018 heb ik daar ook een leergang over meditatie gevolgd.

Data: Zie de agenda voor actuele data
Vanaf maandag 8 juni start ik weer met een groep van max 6 mannen.
Tijd: maandagavond 19.50 tot 21.15 uur
Kosten: Losse avond €10, proefavond €5
10-rittenkaart €85, drie maanden geldig
Aanmelden en info:www.maakjewaar.nu of jacco@maakjewaar.nu
of bel, sms of app 06-10568195

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid