Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Meditatie & Mindfulness – Rowena van Elck: Healing Meditatie avond

Rowena van Elck: Healing Meditatie avond

Healing meditatie avond.

Deze avond zal ik jullie in een meditatie begeleiden en maken we een reis door ons hart. Het hart heeft ons veel te vertellen. Blokkades die mogen verdwijnen, maar ook onze dromen en wensen komen vanuit het hart. Zou het niet geweldig zijn om vrij te zijn van deze blokkades en met vertrouwen vanuit het hart weer te gaan leven. 2019 is een mooie start om weer echt te gaan leven. Tijdens de healing zal er stuk light language gesproken worden. Het is een taal die vanuit het hart komt. Een taal vanuit de ziel met een geschiedenis van healing. Deze taal heeft zich al meerdere keren bewezen dat het krachtig is, vol licht. Luister met je hart, probeer het niet met je hoofd te begrijpen.

Deze avond geef ik vanuit mijn hart en ziel. Ik werk samen met een team mooie lichtwezens die ons graag willen helpen. Helpen om de beste versie van onszelf te worden. Geef je deze avond over aan de healing en het universum vangt je op.

With love,
Rowena

 

Datum: Donderdagavond 07-03-2019 en/of 14-03-2019
Beide avonden werken we met het hart, je gidsen zullen deze meditatie avond zeker ook voorbij komen. De tweede avond gaan we nog iets dieper met wat we al eerder gedaan hebben.

Tijd: 18:30-21:00 uur
Welkom vanaf 18:00 uur. Eventueel uitloop tot 21:30 uur

Kosten: € 25,- per avond (inclusief thee)
Wil je allebei de avonden boeken is het €45,-

Zelf meebrengen:
Een dekentje/slaapzak en een kussen, zodat je comfortabel en warm ligt. Er zullen yoga matjes aanwezig zijn om op te liggen.

Ik hoop jullie te zien tijdens deze 2 mooie avonden!

Datum: donderdag 7 en/of 14 maart 2019
Kosten: 25 euro (45 euro voor beide avonden)
Info en aanmelden: Aanmelden kan via info@healtobefree.com 

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid