Cursuscentrum – Muziek & Zang – Erik Roesink: Drumcirkel Midden Nederland

Erik Roesink: Drumcirkel Midden Nederland

Van oudsher komen mensen tijdens hun leven in cycli bij elkaar om te ontmoeten, te delen, te verbinden en te genieten. De drumcirkels volgen ook deze cyclus van het leven. Als er gedrumd wordt in dankbaarheid en liefde, voor alles wat ons gegeven is door moeder aarde en onze medemensen, voltooien wij een cyclus van leven en begint er automatisch een nieuwe cyclus.

Door te drummen wordt alles in beweging gebracht en vindt er een stroomversnelling plaats van de energie. De energie wordt opgewekt en gaat weer stromen. Zoals de maan verantwoordelijk is voor eb en vloed in de oceaan heeft ze ook een invloed op ons mensen. Om die reden wordt er vaak tijdens, vlak voor of vlak na een nieuwe of volle maan een drumcirkel georganiseerd. 

Programma
• 19.30 – 20.00 uur inloop
• 20.00 – 21.00 uur 1e ronde
• 21.00 – 21.15 uur pauze moment met koffie en thee en wat lekkers.
• 21.15 – ± 22.00 uur 2e ronde

Bijdrage
Koop je toegangskaart online via de Webshop, gevuld met drums en kruiden, van Innerchanges omdat je €2.50 korting krijgt online.
Slechts € 17,50 
Neem eventueel wat lekkers mee om te delen in de pauze met alle aanwezigen.
€ 20,00 aan de deur en € 17,50 online. Reserveer daarom nu met € 2,50 korting, je plaats in de webshop voor de drumcirkel!

Na je betaling online is je aanmelding definitief. Mocht je een leendrum willen gebruiken, vermeld dit dan in de opmerking wanneer je jou online ticket aanschaft.
Of natuurlijk via de mail, door te mailen naar Erik@innerchanges.nl

Praktisch
• neem een drum, jembe, flute of ander instrument mee
• mocht je geen drum hebben, laat het even weten, er is eventueel een enkele ‘leendrum’ beschikbaar. Let op: ‘First come, first served’
• draag kleding waarin je je lekker voelt
Ik hoop je te ontmoeten!
Hartsgroet, Erik Roesink

Over Erik Roesink
“Voor mij is het leven zelf 1 grote leerschool van begin tot eind.
Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste inspirator, ademcoach, co-creator en trainer die van vernieuwende ervaringen houdt en graag verbindt. Dit is ook wat ik neer zet in de wereld als ondernemer in mijn eigen bedrijf innerchanges 

Toen ik mijn eerste drum mocht ontvangen, werd ik verliefd op het geluid en wat het allemaal wakker maakte in mijn lichaam. Na meerdere zelf gemaakte healing drums en een hele grote moederdrum, die me altijd ondersteunt wilde ik meer. Zodoende organiseer ik de Grote drumcirkel Midden Nederland en organiseer ik Drum making Week(en)enden en Moederdrum Making reizen. Ook heb ik het voorrecht drumcirkels te mogen geven. Tevens heb ik het voorrecht sinds 1 januari 2019 de Zweethutceremonie Midden Nederland te mogen verzorgen in het prachtige bos van het VlinderHuys.’ 

Data: Zie de agenda voor actuele data
(met nieuwe maan) 

Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Kosten: 20 euro aan de deur, 17,50 in de voorverkoop (via de website)
Info en aanmelden: Erik Roesink erik@innerchanges.nl

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid