Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Meditatieve concerten – Esther Kruiter: Groot Mantra Meezing Concert

Esther Kruiter: Groot Mantra Meezing Concert

Op 8 april is er weer een Groot Mantra Meezing Concert. De vorige keer was voor ons zo bijzonder en we kregen zoveel fijne reacties dat het ons logisch leek dat er weer een concert gaat plaatsvinden. Een mantra concert met livemuziek en ik zou het heel leuk vinden als jij daar ook bij bent.

Paul-Jan Linker bespeelt de piano, Clement Keijzer voegt klanken toe met zijn percussie en ik begeleid het zingen van de mantra’s. Er staat een groot scherm waar de teksten op geprojecteerd zullen worden.

We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Bij Mantra zingen gaat het om korte stukjes tekst, soms maar een paar woorden, een enkele zin. Ze worden gezongen op een eenvoudige melodie die je makkelijk kunt meezingen. De kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. Denken is niet nodig. Het zingen van mantra’s werkt erg ontspannend. Tussen het zingen door zijn we stil, of luister je naar een verhaal of gedicht.

Het fijne van mantrazang in groepen is ook dat je jouw geluid kan toevoegen aan het geheel en dat je momenten kan nemen dat je kan luisteren. Het gaat om meedoen en om samen een mooie bijeenkomst te maken.

Datum: Kijk in de agenda voor de actuele datum
Tijd: 15.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 14:30 uur)
Bijdrage: € 10,00
Aanmelden: esther@kruiterkontakt.nl 
of 06 48550254

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid