Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Meditatieve concerten – Michiel Buursen: Lichtconcert – rust, ontspanning en balans

Michiel Buursen: Lichtconcert – rust, ontspanning en balans

Muziek die je meeneemt op een helende reis die jouw zijn in het licht zet.

Laat je onderdompelen bij de intuïtieve ter plekke afgestemde klankschalen en pianomuziek van Michiel Buursen. Via de muziek laat hij je in contact komen met je innerlijke belevingswereld. Sluit je ogen en ga mee op reis. Laat je verassen, ontroeren, geniet, ontspan en voel de overgave die je rust kan geven, en het zijn een stuk lichter maakt. Even weg van alle prikkels van buitenaf, de beslommeringen van het dagelijks leven en de gejaagde buitenwereld.

Een lichtconcert is een ligconcert, waarbij je comfortabel op een matje en eventueel dekentje ligt. En als je het prettiger vindt op een stoel te zitten is dat ook oké. Zolang het voor jou maar prettig is. De intentie die door de klanken ontstaat richt zich op energetische blokkades die aan het licht komen. En die in het licht mogen komen te staan.

Door zich af te stemmen op de energie van de mensen en de ruimte, ontstaat in het moment. In het nu. Door middel van de trillingsfrequentie van de pianomuziek en klankschalen zal een zuiverend energieveld ontstaan.

Alvast iets horen van Michiel? Klik dan op onderstaande link:
https://youtu.be/mjziwnP_NGY


Niets moet en alles mag.

 

Data: Zie de agenda voor actuele data
Tijd: 19.30-21.30 uur
Kosten: via de site €15 euro, aan de deur €17.50
Info en aanmelden: www.lichtconcert.nl

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid