Vriend van het Huys worden

Het VlinderHuys biedt naast cursussen in het cursuscentrum ook activiteiten aan waar ontspanning, creativiteit en verbinding centraal staan. De zogenaamde Activiteiten van het Huys. Zoals bijvoorbeeld de inkeer momenten op zondagmorgen, het met elkaar schilderen op zondagmiddag of het samen eten op woensdagavond. Zodat het Huys ook een plek is van samen doen. Wil je dit steunen? Wordt dan voor €7.50,– per maand vriend van het Huys.

Door Vriend van het Huys te worden ondersteun je met jouw bijdrage de mogelijkheid dat er Huysactiviteiten zijn voor iedereen en het VlinderHuys een plek van inspiratie, bewustwording en creativiteit kan zijn.

Vriend van het Huys worden brengt naast de €7,50 donatie per maand geen verdere verplichtingen met zich mee en is maandelijks opzegbaar. Je bent natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten van het Huys, voor alle Huysactiviteiten wordt een bijdrage van €5,00 gevraagd. Daarnaast is het mogelijk om een (extra) donatie te doen. We zijn blij met elke bijdrage.

Ja, ik wil vriend van het Huys worden.

Privacybeleid*

15 + 1 =

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ja, ik wil een éénmalige donatie doen.

Privacybeleid*

2 + 8 =

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Stichting het VlinderHuys
wij zijn gestopt met onze activiteiten.

coordinator@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid