Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Coaching & Therapie – Anke Verstappen: Body Mind Soul Coaching

Ademsessie met Klankbad

De ademsessie wordt op liefdevolle wijze begeleid door Anke.

Als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast  ademhalingspatroon. Een ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveau’s; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust.

www.ankeverstappencoaching.nl

Linda en Peter begeleiden de ademsessie met een klankbad.

In de cadans van de adem maken zij transcenderende muziek en klanken om het effect van de ademsessie te versterken. Zij werken met diverse muziekinstrumenten zoals klankschalen, xylofoon, drums en harp. In hun spel maken Linda en Peter altijd gebruik van tonen die elkaar aanvullen en versterken, zoals octaaf, kwint en terts. Op deze wijze creëren zij mooie boventonen, wat een diepe doorwerking heeft op lichaam en geest.

Door de trillingen van de harmonieuze klanken, kunnen vastgeroeste energieën en emoties gemakkelijker los komen en vervolgens vrij worden gelaten.

www.dedansendevlinder.nl/mantrazingen

 

Waar? Het VlinderHuys (Barchman Wuytierslaan 51)

Wanneer? Zondag 30 juni van 15.00 tot 17.00 uur

Kosten: €30,- (mensen met een kleine beurs, mogen bijdragen wat ze kunnen missen)

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid