Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Yoga & Massage – Aranka de Vries: Inhere Touch massage

Aranka de Vries: Inhere Touch massage

Een massage sessie bij Inhere Bodywork is een ontmoeten van jezelf op een dieper niveau. Inhere Touch geeft je de ervaring van verbinding maken met je lichaam in volledige ontspanning, waardoor je niet hard hoeft te werken en antwoorden zich mogen onthullen.

Vind jij het makkelijk om je te ontspannen in het dagelijks leven, of ervaar je veel spanning? Waar voel je dat in je lichaam?

Ontspannen is een kunst, een beoefening. Zonder ontspanning wordt het leven een uitputtingsslag.

In een combinatie van vloeiende en diepere massage technieken, milde ademtechnieken en visualisatie, nodig ik je uit om jouw lichaamsbewustzijn te vergroten. Je mag contact maken met je hart, met je gevoel, met delen van jezelf die in de dag niet zo makkelijk te bereiken zijn.

Dit is heel effectief, je mag jezelf gaan ontvangen, gaan omarmen. Je leert los laten en overgave.

Je lichaam, hart en hoofd worden uitgenodigd tot ont-moeting. Het zenuwstelsel ontspant en emoties worden verwelkomd.

In een sfeer van compassie en warmte, mag je je overgeven aan ontspanning en verzachting. Zo creëer je ruimte voor antwoorden die van binnenuit mogen komen.

Deze sessie kan je ondersteunen wanneer je verlangt naar ontspanning, verbinding, vertrouwen en als je veel in je hoofd zit.

Het is aanbevolen wanneer je stress, spanning, lage energie of burn-out symptomen ervaart. Ook wanneer je verlangt naar meer betekenis, naar meer belichaming van je ervaringen, of wanneer je veel verdriet, twijfel of over- of onder prikkeling ervaart.
Ook als je interesse hebt in een dieper begrijpen van jezelf, de verbinding tussen je hoofd en hart, of een stevigere basis in je lichaam en je leven wilt, kan deze vorm van therapeutische massage je helpen.

Ben je nieuwsgierig? Bel of schrijf me vrijblijvend.

Duur: 75 min.

Sessie: €70

 

Over Aranka:
“Het is mijn wens voor jou om je verbonden te voelen met je lichaam, hart en hoofd. Om je te verbinden met de bron van je eigen levendigheid. Ik ben gepassioneerd en enthousiast om je te begeleiden op dit pad. Mijn sessies op het gebied van lichaamswerk zijn geworteld in een diep vertrouwen in de intrinsieke wijsheid van ons systeem en ons natuurlijke vermogen om harmonie te vinden. Met liefde, eerbied en toewijding bied ik mijn kennis en ervaring aan.”
Met een achtergrond als performer van hedendaagse dans, heb ik veelzijdig het bewegend lichaam onderzocht. Mijn ervaring combineer ik met training in traditionele- en myofascia massage. Ik gebruik mijn begrip van o.a. ademwerk, bio-energetica en authentic movement. Mijn basis is mijn dagelijkse beoefening van meditatie, lichaamswerk en yoga. Ik ben in opleiding bij de NICE – Netherlands Institute of Core Energetics (lichaamsgerichte psychotherapie).

Wanneer: dinsdag tussen 9.00 – 13.00 uur
donderdag tussen 9.00 – 13.00 uur
Info: tel: 0612123226
mail:  aranka@inherebodywork.com
website: www.inherebodywork.com

 

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort

verhuurvlinderhuys@gmail.com

eljastoel@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid