Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Yoga & Massage – Aranka de Vries: Therapeutische & Ontspanningsmassage

Aranka de Vries: Therapeutische & Ontspanningsmassage

“It is our birth right to be comfortable, happy and home in our own body”

Therapeutische massage
Therapeutische massage is een combinatie van vloeiende en diepere massage technieken, milde ademtechnieken en visualisatie om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Ik nodig je uit tot communicatie: jij en ik zijn in contact en samen luisteren we naar je lichaam. Hierdoor kunnen we de informatie van het lichaam verbinden aan (onbewuste) geloofsovertuigingen die opgeslagen zijn in energetische en fysieke structuren. Door deze patronen aan het licht te brengen worden je lichaam, hart en hoofd uitgenodigd tot ontspanning en loslaten. Het zenuwstelstel ontspant en emoties worden verwelkomd.

Deze sessie verdiept de verbinding met je lichaam, geeft meer ‘body’ aan de ervaring van je ‘ik’. Je krijgt meer inzicht in waar en waarom je je (levens)energie blokkeert. In een sfeer van compassie en warmte, mag je je overgeven aan ontspanning en verzachting. Zo creëer je ruimte voor antwoorden die van binnenuit mogen komen.

Voor wie:
Deze sessie kan je ondersteunen wanneer je verlangt naar ontspanning, verbinding, vertrouwen en wanneer je veel in je hoofd zit. Ook als je interesse hebt in een dieper begrijpen van jezelf, de verbinding tussen je hoofd en hart, of een stevigere basis in je lichaam en je leven wilt, kan deze vorm van therapeutische massage je helpen.
Een sessie duurt 75 minuten.

Kosten voor een therapeutische massage:
* Kennismakingsgesprek: gratis
* Probeer-sessie: €65
* Losse sessie: €80
* Serie van 5 sessies: €350

Ontspanningsmassage
Ervaar hoe je spieren en fascia ontspannen, je zenuwstelsel tot rust komt en je adem verdiept. Een ontspanningsmassage geeft je ruimte om je meer verbonden je voelen met jezelf en om je lichaam als geheel te ervaren. Ontspanning is essentieel voor je gezondheid. Tijdens de sessie word je gedragen in een bedding waarin je volledig mag ontspannen. Enkel door diepe ontspanning geef je je systeem de mogelijkheid om zichzelf te herstellen. Het verlaagt het stressniveau in je lichaam en herstelt je immuun systeem.
Gemasseerd worden is geen overbodige luxe in de snelheid van onze huidige maatschappij. Ik nodig je graag uit in deze ruimte van ontspanning, waar ik mijn aandacht, ervaring, toewijding en liefde beschikbaar stel voor jou en jouw welzijn.

Een onstpanningsmassage is aanbevolen wanneer je verlangt naar ontspanning van je lichaam en je geest. Juist wanneer je hoofd vol zit, kan dit je helpen meer in je lichaam te ‘zakken’. Deze sessie is voor jou als je moeilijk tot rust komt, slecht of onrustig slaapt, als je energie laag is, of veel spanning ervaart.
Verlang je om je meer verbonden, geaard, meer ontvankelijk en ontspannen te voelen? Ik verwelkom je graag.

Kosten voor een ontspanningsmassage:
* Sessie 75 minuten: €75
* Sessie 90 minuten: €85
* Sessie 120 minuten: € 110

 

Over Aranka:
“Het is mijn wens voor jou om je verbonden te voelen met je lichaam, hart en hoofd. Om je te verbinden met de bron van je eigen levendigheid. Ik ben gepassioneerd en enthousiast om je te begeleiden op dit pad. Mijn sessies op het gebied van lichaamswerk zijn geworteld in een diep vertrouwen in de intrinsieke wijsheid van ons systeem en ons natuurlijke vermogen om harmonie te vinden. Met liefde, eerbied en toewijding bied ik mijn kennis en ervaring aan.”
Met een achtergrond als performer van hedendaagse dans, heb ik veelzijdig het bewegend lichaam onderzocht. Mijn ervaring combineer ik met training in traditionele- en myofascia massage. Ik gebruik mijn begrip van o.a. ademwerk, bio-energetica en authentic movement. Mijn basis is mijn dagelijkse beoefening van meditatie, lichaamswerk en yoga. Ik ben in opleiding bij de NICE – Netherlands Institute of Core Energetics (lichaamsgerichte psychotherapie).

Wanneer: donderdag 9.00-13.00 uur
Info: tel: 0612123226
mail:  aranka@inherebodywork.com
website: www.inherebodywork.com

 

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid