Selecteer een pagina

Cursuscentrum – Yoga – Nicole Dirkx: Flow Yoga

Nicole Dirkx: Flow Yoga

Yoga is mijn levensstijl en passie. Als kind al danste ik graag en deed yoga-oefeningen na uit een boek. Sinds 1997 ben ik opgeleid in Dru yoga, Kundalini yoga, Sivananda-yoga, Hormoonyoga, Chakra-psychologie en diverse Meditatie-en Dansvormen. Sinds die tijd groeit mijn passie om verder te verdiepen, bestuderen, beoefenen en delen met anderen.

Daarnaast geniet ik van de volheid en avontuur van het leven zelf: wandelen, reizen, natuur, tuinieren, voedsel bereiden met wilde planten (onkruid), masseren, dansen, en meer …

Flow Yoga

Dit is een yogavorm die werkt met de kracht van het hart. Je brengt je lichaam en geest in lijn met de kwaliteiten van je hart, de stille plek in je zelf.
Het accent ligt op het creëren van een optimale energiestroom, aanwezigheid en bewust te ademen in alles wat zich aandient.
Vloeiende, sierlijke bewegingen nodigen uit om met de stroom van het leven mee te gaan. De bewegingen maken je lichaam flexibeler en brengen zo ook flexibiliteit in je leven.

De les thema’s zijn afgestemd op de seizoenen. Daardoor kom je meer in verbinding met het ritme van de natuur en jouw eigen unieke ritme. Deze yoga is voor iedereen toegankelijk jong of oud, ervaren of beginner.

Data: Elke maandagavond van 18.45 – 20.00 uur en 20.15 – 21.30 uur
Elke vrijdagmorgen 9.00 – 10.15 uur
en van 10.30 – 11.45 uur
Contact: nicole_dirkx@hotmail.com; 0625448332
Website: www.nicoledirkx.nl

 

het VlinderHuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819AB Amersfoort
tel. 033-4619314
info@hetvlinderhuys.nl

privacybeleid